2012-07-06 06:53:10• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - nagy bulira számíthat!

Napi horoszkóp július 6.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hétvége remélhetőleg felüdülést hoz az ön számára. A lelki békéje is helyreáll, és ráadásul megszabadul egy csomó félelmétől. Főleg az anyagi kérdéseket illetően. A kilátásai javulni látszanak, bízzon sorsa jóra fordulásában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, akkor készítsen egy listát az elvégzendő feladatairól. A legnagyobb baj, persze az, hogy lelkében nagy bánatok kavarognak. Ha képes lenne lehiggadni, sokkal jobban menne minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Induljon szabadságra! A túrázás is jó ötlet és ráadásul az nem is kerül túl sokba. A szabad vizek most vonzóbbak, és szebbek is lehetnek a kiépített strandoknál. Csak a szúnyogok elleni védelemről gondoskodjon!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még nem késő eldöntenie, hogyan is töltse a szabadságát. Ezzel kapcsolatban ma nagyon jó ötletei támadnak, ráadásul a munkahelyén is igen termékeny lehet. Az időjárás is a kegyeibe fogadja, készüljön a hétvégére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szerencse ma önre mosolyog. És ráadásul a főnöke is. És ez a mosoly, most többet is jelenthet puszta kedveskedésnél. Valami készülőben van a munkahelyén, ami hamarosan jobb sorsot hoz önnek, mint azt eddig remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma igen jó gondolatai támadnak, és termékenységét nem csak a munkájában tudja kamatoztatni. Használja ki a jó lehetőséget, és dolgozzon a szokásosnál tovább, vagy menjen haza, és otthon alkosson egy csodás vacsorát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hihetetlen jó érzékkel veszi ma az ön elébe álló akadályokat. Még a kudarcok sem vetik vissza lendületességét. Munkabírása mértéken felüli, és ráadásul még a humora sem hagyja cserben. Sőt! Ma egyenesen sziporkázik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Most mintha könnyebben kibillenne szokásos béketűréséből. Valahogy minden mélyebben sérti, és még az ártalmatlan megjegyzések mögött is rosszakaratot sejt. Holott ez koránt sincsen így. Vegye elő a rózsaszín napszemüvegét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Számítson arra, hogy hamarosan felpörögnek ön körül az események. A munkahelyén is új feladatokat kap, és ráadásul olyat, amiről eddig csak álmodott. Most nagyot alkothat és végre ki is emelkedhet a szürke tömegből.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hétvégére nagy összejövetelre, hatalmas bulira számíthat. Valószínűleg ráadásul az otthonában. Talán még nem is gondol rá, teljesen spontán módon alakulnak így a dolgok. Azért nem árt, ha beszerez ezt-azt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerettei több figyelmet érdemelnének öntől, mint amennyit rájuk szán. És a munkahelyén is jobban jelen kellene lennie. Most a jelenlét, a látszódás mindennél fontosabb. Ön nagy színész, játssza el a „megbízhatóság mintaképe” szerepét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Számíthat arra, hogy az életében a közeljövőben felpörögnek az események. Sok múlik majd azon, hogy ön mennyire ismeri ki magát az emberek között, és mennyire képes elvárásaikhoz, a pillanat adta lehetőségekhez alkalmazkodni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: